Forum

Навігаційна стежка форуму – Ви тут:ФорумПравила форуму: ПравилаПравила форума AFRODITA
Потрібно або Зареєструватись щоб залишати записи та створювати теми.

Правила форума AFRODITA

Правила форума AFRODITA:
(редакція від 01.07.2023)

Наш форум створений для дружного спілкування, обговорення та взаємодопомоги в виробництві категорій легкої промисловості. Всі учасники обговорень мають рівні права та обовязки, несуть рівну відповідальність за виконання даних ПРАВИЛ.

Дані ПРАВИЛА є загальними для усього форума та обовязкові для виконання як учасниками так і Адміністраторами форума. Незнаня правил не звільнює від відповідальності. Останє слово в інтерпритації ПРАВИЛ  стосовно до конкретного повідомлення залишаєтся за Адміністрацією.

1.  Загальні правила форуму

1.1. Форум призначений для дружнього спілкування виробників та замовників у сфері легкої промисловості. Розпалювання і провокації, образи учасників їх рідних чи близьких, обговорення ніків та інших особистих даних, висловлювання расистського характеру, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, інші дії, що призводять до виникнення конфліктних ситуацій, заклики до порушення чинного законодавства, а також провокації подібних перехід на особи КАТЕГОРИЧНО НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ.
Не допускається використання грубих і нецензурних виразів та образ у будь-якій формі.
Не допускається розміщення посилань на порно, секс та інші неприйнятні для форуму ресурси мережі.

1.2. Кожен учасник перебуває на рівні з усіма іншими незалежно від кількості повідомлень та дати реєстрації.

1.3. На форумі відсутня попередня фільтрація тем і повідомлень, що відправляються. Як тільки ви надсилаєте повідомлення - воно з'являється на форумі. Адміністрація форуму не несе жодної відповідальності за зміст повідомлень. Відповідальність за зміст повідомлення несе лише його автор.

1.4. Вітається бажання допомогти "ближньому своєму". Учасники форуму повинні пам'ятати, що ніхто не застрахований від невдач, і ставлення у форумі до їхніх проблем буде адекватне їхньому відношенню до інших проблем. Іншими словами, не вважається поганим "зайвий раз" заглянути у свої "загашники", щоб допомогти іншому учаснику форуму.

1.5. Публікація рекламних повідомлень на форумі допускається Адміністрацією форуму, лише в розділі "Торгівельний майданчик".

1.6. Особисте листування у відкритому форумі не допустиме та здійснюється за допомогою відправки особистих повідомлень, e-mail, icq та інших засобів зв'язку.

1.7. Копіювання інформації з форуму для публікації на інших сайтах та джерелах без дозволу Адміністрації afrodita.pp.ua ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ.

2. Мова

2.1. Будь ласка, утримайтеся від написання повідомлень транслітом.

3. Загальні правила та рекомендації до реєстрації та написання повідомлень у розділах форуму

Розділ 1. Реєстрація та налаштування профілю користувача.

3.1.1. Нік
а) не повинен містити: посилань на інші сайти, нецензурні слова та висловлювання, словосполучення візуально схожі на ніки іншого користувача форуму;
б) заборонено подвійну реєстрацію (реєстрацію під двома і більше ніками) та загарбників (реєстрацію нікнеймів з метою перешкоджання використання їх іншими). Реєстрація двійника вже існуючого нікнейму (або візуально схожих);

3.1.2. Аватар
а) забороняється використовувати в аватарі рекламні посилання та приховану рекламу, заклики до насильства та порушення законодавства, порнографію та іншу некоректну інформацію;
б) можливо, обраний Вами аватар вже використовується іншим користувачем, який зареєстрований до Вас – в даному випадку Вас повідомлять, і Ви зобов'язані будете найближчим часом змінити його на інший;

3.1.3. Підпис
a) підпис у Вашому повідомленні не повинен перевищувати 3-х рядків;
б) посилання можливі, але Адміністрація має право відредагувати Ваш підпис;
в) підпис у Вашому повідомленні не повинен містити надмірно великих графічних елементів або "лінійок", які можуть заважати комфортному читанню тем;
г) забороняється вносити зміни до підпису після редагування Адміністрацією без додаткових погоджень з останньою;

3.1.4. Е-MAIL
а) Під час реєстрації необхідно вказати існуючу адресу електронної пошти. Саме на нього робот надішле Вам пароль при реєстрації. ПЕРЕВІРЯЙТЕ ПАПКУ СПАМ! Ми гарантуємо конфіденційність зазначеної Вами інформації. Адміністрація залишає за собою право використовувати адреси електронної пошти учасників для розсилки оголошень загального характеру, для розсилки спаму Вашу адресу електронної пошти використано не буде;

Раздел 2. Написання повідомлень.
3.2.1. Забороняється використовувати свідомо неправдиву інформацію, не підтверджену доказами, наклеп, а також відомості, які можуть завдати шкоди репутації фізичної чи юридичної особи;

3.2.2. Забороняється розміщувати будь-які посилання, які можуть бути розцінені як реклама;

3.2.3. Запрещается применять флуд, оффтоп - сообщения которые не несут в себе смысловой нагрузки и не соответствуют теме топика;

3.2.4. редагування власного повідомлення після того, як його відредагував модератор або адміністратор;

3.2.5. При копіюванні будь-якої інформації, учасник повинен зберігати авторське право та вказувати першоджерело;

3.2.6. Будь-яке обговорення дій Модератора допускається виключно шляхом особистого листування. Відкрите обговорення у форумі прирівнюється до грубого порушення Правил.

3.2.7 Якщо Ви вважали якесь повідомлення образливим для Вас або таким, що принижує Вашу гідність, вчиніть у такому порядку переваги:
- Проігноруйте таке повідомлення
- дайте відповідь автору приватним листом
- Зверніться приватним листом до модератора.

3.2.8 Цитування Правил у повідомленнях, визначення факту порушення Правил допускається лише модераторами або Адміністрацією форуму.

4. Дозволяється і заохочується спілкуватися, радіти досягненням інших, хвалитися щосили;

5. Адміністрація має право редагувати та видаляти Ваші повідомлення, переносити пости або навіть цілі гілки в інші розділи, якщо вони не відображають суті розділу або внесені помилково відповідно до чинних Правил форуму.

Дотримання вищезгаданих Правил контролюється модераторами та Адміністрацією форуму. Модератори призначаються адміністрацією форуму.
При порушенні цих Правил можливі наступні дії з боку Адміністрації форуму: видалення топіків та повідомлень, редагування повідомлень та заголовків, винесення попереджень, блокування зареєстрованого користувача, блокування доступу по IP.

При створенні теми або написанні повідомлення, Ви автоматично погоджуєтеся дотримуватися цих Правил.

Бизнес - это спортивно экономическая игра с военным уклоном.